12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTribunalul București dispune încetarea grevei STB

Tribunalul București dispune încetarea grevei STB

Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, încetarea grevei de la Societatea de Transport Bucureşti, considerând-o ilegală, şi reluarea imediată a activităţii.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, acţiunea iniţiată de STB faţă de Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti.”Dispune încetarea grevei ca ilegală şi reluarea imediată a activităţii”, a decis instanţa.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au declanşat un protest spontan joi dimineaţă, astfel că nicio maşină nu a ieşit pe traseu în Capitală, Directorul societăţii Adrian Criţ afirmă că protestul este ilegal şi lansează acuzaţii la adresa licderului sindical Vasile Petrariu. Protestatarii au cerut creşterea salariilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.Joi, Tribunalul Bucureşti a suspendat greva de la Societatea de Transport Bucureşti şi a dispus reluarea imediată a activităţii.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au continuat şi vineri protestul, astfel că nicio maşină nu a ieşit pe traseu, deşi există o decizie executorie a instanţei prin care greva este suspendată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS