21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat urmărit internațional, prins după ce a fost oprit de poliţişti pentru exces de viteză

Un bărbat urmărit internațional, prins după ce a fost oprit de poliţişti pentru exces de viteză

Un bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia a ajuns pe mâna poliției după ce a fost prins conducând cu 115 km/oră, într-o localitate din Bacău, informează Digi24.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a precizat că autorităţile belgiene l-au dat în urmărire internaţională pe respectivul bărbat pentru comiterea unor infracţiuni informatice şi constituire de grup infracţional organizat.

„Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare a traficului, pe strada Calea Moineşti, din localitate, a surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit.

La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 44 ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul principal Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău, în vederea efectuării demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile belgiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS