17.3 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateCinci români au violat o femeie cu handicap mintal, pe un câmp din Spania

Cinci români au violat o femeie cu handicap mintal, pe un câmp din Spania

Cinci români au fost arestați, fiind suspectați că au violat o femeie cu handicap mintal, pe un câmp, situat între orașele din Valencia, Mislata și Xirivella. 

Poliția Națională a arestat marți, 18 ianuarie, cinci bărbați pentru violul în grup al unei femei, comis pe 3 ianuarie, pe un câmp deschis, situat între localitățile valenciene Mislata și Xirivella. Victima, în vârstă de 39 de ani, locuia într-o așezare din zonă și suferea de un handicap mintal.

Potrivit abc.es, atât cei reținuți, cât și partenerul unuia dintre ei, care a fost și el arestat, au amenințat-o pe femeie și pe iubitul acesteia, pentru ca victimele să nu denunțe faptele, motiv pentru care sunt acuzați și de infracțiunea de amenințare gravă.

Unul dintre cei arestați ar fi început să abuzeze sexual victima din 13 decembrie

Din câte se pare, unul dintre cei arestați ar fi început să abuzeze sexual victima din 13 decembrie. El profita de momentele în care bărbatul lipsea la serviciu, însă femeia nu a denunțat niciodată fapta, de teama represaliilor.

Anchetatorii de la Unitatea de Asistență pentru Familie și Femei (UFAM) au aflat identitatea presupușilor agresori, precum și adresa acestora și alte locuri în care ar putea locui. Imediat a fost organizată o operațiune de arestare, la care au participat și ofițeri din cadrul Brigăzii de Securitate Cetățenească. Operațiunea s-a încheiat cu arestarea simultană a suspecților în comunele Xirivella și Torrent.

După cum au anunțat autoritățile, au fost acordate îngrijiri atât victimei, cât și partenerului ei. Reținuții, de origine română și trei dintre ei cu antecedente penale, au fost trimiși în judecată și au ajuns în arest, scrie abc.es.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecPer total, această zi ar putea fi descrisă astfel:...

ȘTIRI GdS