4 C
Craiova
joi, 1 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă de 15 ani, bătută de două fete într-un parc din Roşiorii de Vede

Adolescentă de 15 ani, bătută de două fete într-un parc din Roşiorii de Vede

O adolescentă, de 15 ani, a fost agresată într-un parc din Roşiorii de Vede de alte două fete, una de 14 ani şi alta de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet. În urma cercetărilor, fata de 18 ani a fost reţinută, informează News.ro.

IPJ Teleorman anunţă că s-a sesizat din oficiu, după apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini din care rezultă că o fată era agresată fizic de alte două tinere.  

”La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13.00-13.30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman. 

În urma anchetei, fata de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentată unităţii de Parchet. 

”Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de trei luni de depunerea plângerii prealabile”, au mai precizat poliţiştii.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS