23.7 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat amendat după ce a înjurat şi ameninţat o asistentă

Bărbat amendat după ce a înjurat şi ameninţat o asistentă

Un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Focşani, a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei după ce ar fi ameninţat şi înjurat o asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres.

„În cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi de către un cadru medical cu privire la faptul că un bărbat adresează injurii în incinta UPU a spitalului din municipiul Focşani.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, însă bărbatul nu se mai afla în incinta spitalului. Ulterior, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Focşani, şi sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 2.000 lei”, a precizat IPJ Vrancea.

Miercuri, în mediul online a apărut o filmare în care un bărbat înjura o asistentă medicală de triaj pentru că aceasta i-ar fi recomandat să meargă la un alt spital din municipiu dacă nu poate aştepta, la UPU Focşani fiind aglomerat. Bărbatul a plecat ameninţând-o pe asistentă şi spunându-i: „Te prind eu! Lasă că te urmăresc eu!”.

Potrivit poliţiei, până în prezent nu a fost depusă nicio plângere privind săvârşirea vreunei infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS