6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO româncă a lăsat o bătrână italiancă lefteră minţind verzi şi uscate

O româncă a lăsat o bătrână italiancă lefteră minţind verzi şi uscate

O româncă a reuşit să păcălească o bătrână din Italia să-i dea toţi banii. Pensionara, în vârstă de 82 de ani, ajunsese să nu aibă cu ce să-şi plătească facturile după ce i-a dat româncei toată agoniseala de-o viaţă, informează Observatornews.

O româncă, în vârstă de 49 de ani, a convins o bătrână din provincia Ancona să-i dea peste 40.000 de euro.

Potrivit publicaţiei Affariitaliani, cele două s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe treptele unuei biserici din Falconara.

Românca a început să-i povestească bătrânei că duce o viaţa grea şi că a trecut printr-o serie de drame.

A minţit că i-au murit trei copii

Românca, mamă a unui copil cu handicap pentru care primea ajutor de însoţitor, a minţit că a pierdut alţi trei copii în decurs de cinci ani. Unul dintre copii i-ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, din cauza unor atacuri cerebrale.

Înduioşată de povestea inventată a româncei, bătrâna i-a dat importante sume de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii. Românca a reuşit să obţină astfel peste 40.000 de euro.

Românca avea BMW X6 şi dronă

Povestea a ajuns la urechile oamenilor legii prin intermediul funcţionarilor de la oficiul poştal unde bătrâna se plânsese că nu mai avea bani nici să plătească facturile.

Autorităţile au mers pe firul poveştii până au ajuns la românca. Aşa au descoperit că acesta nu doar că nu avea o viaţa grea, ci avea bijuterii, o maşina BMW X6 cu scaune de piele, o dronă în valoare de 2.000 de euro, precum şi alte obiecte de valoare.

Româncei i-a fost retrasă cetăţenia italiană, iar pe numele ei a fost deschis dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS