13.4 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO cântăreață a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID, ca să nu se vaccineze

O cântăreață a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID, ca să nu se vaccineze

Hanka Horká, o cântăreață din Cehia în vârstă de 57 de ani, a murit din cauza COVID-19. Artista, care făcea parte dintr-o formație cunoscută în Cehia, a decis să se infecteze intenționat cu COVID-19, ca să nu se vaccineze împotriva coronavirusului. Fiul ei spune acum că mișcarea antivaccinistă „a ucis-o”, informează Digi24.

Hanka Horká a scris într-o postare pe Facebook, în 14 ianuarie, că s-a infectat cu varianta Delta pentru că astfel va putea trăi fără restricții.

„Viața este aici pentru mine și pentru tine”, a scris ea, invitându-și fanii să facă același lucru.

Vedeta a povestit că a rămas în mod voluntar în contact prelungit cu unii dintre membrii familiei sale care au fost testați pozitiv la COVID-19, dar că a depășit boala și poate merge la teatru și la saună, și își poate relua viața socială.

În câteva zile, însă, starea ei de sănătate s-a deteriorat și femeia a murit în urma infectării cu COVID-19.

Fiul ei, Jan Rek, muzician și membru al trupei cu care cânta mama sa, spune că aceasta a fost ucisă de mișcarea antivaccinistă, care a convins-o să refuze vaccinul anti-COVID.

„Și-a bazat toate argumentele pe teoriile voastre. Vă disprețuiesc!”, a scris Rek într-un comentariu pe Facebook, pe care l-a şters însă între timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS