24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutobuz direct de la gară până la gondola din Poiana Brașov

Autobuz direct de la gară până la gondola din Poiana Brașov

Autoritățile din Brașov au decis să introducă un autobuz direct între gară și Poiana Brașov, pentru a încuraja cât mai mulți turiști să lase mașina acasă și să vină cu trenul până la Brașov, și apoi să ia autobuzul până în stațiunea de schi.

Primăria Brașov spune că programul liniei 100 este corelat cu programul CFR al “Trenurilor Zăpezii”. Biletul costă 6 lei. De bază pentru a ajunge în Poiana Brașov este linia de autobuz 20 care pleacă din centru, de la Livada Poștei, la intervale de 20 de minute. Linia 100 a circulat pentru scurt timp și anii trecuți.

Plecările din Gara Brașov pentru autobuzul 100
8:55; 9:45; 10:25; 10:40; 12:00; 15:10; 15:40; 16:00; 16:40

„Programul acestei linii este corelat cu programul CFR al Trenurilor Zăpezii“

„Una dintre soluțiile cu care venim pentru a-i ajuta pe turiști, dar și pe brașoveni, să respire ușurați când vin să se bucure de timpul liber în Poiană, este să facem transportul public atractiv, de altfel, singura și cea mai eficientă soluție pe care o avem la îndemână.

De ce ai sta blocat în mașina ore întregi când ai putea să iei trenul și autobuzul, fără să-ți mai bați capul?

De aceea, Primăria Brașov introduce Linia 100 RATBV, o linie care leagă Gara Brașov de Poiana Brașov (la gondolă), cu o stație intermediară la Camera de Comerț. Programul acestei linii este corelat cu programul CFR al “Trenurilor Zăpezii”, iar prețul unui bilet este de 6 lei, putând fi achiziționat de la chioșcurile de bilete sau cu ajutorul aplicației 24pay“, potrivit Primăriei Braşov, conform HotNews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS