3.4 C
Craiova
duminică, 4 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateEducatoare arestată preventiv pentru că ar fi agresat sexual trei fetiţe

Educatoare arestată preventiv pentru că ar fi agresat sexual trei fetiţe

O educatoare, de 52 de ani, din Suceava, este acuzată că ar fi agresat sexual trei fetiţe. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, informează Observatornews.

Incidentul tulburător a avut loc la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” din comuna Bosanci. Adevărul a ieşit la iveală anul trecut, după ce tatăl a două copile de 3 şi 7 ani a aflat de la ele ce li s-a întâmplat.

Bărbatul a decis să îşi facă singur dreptate şi a incendiat maşina educatoarei, în vârstă de 52 de ani. El a fost reţinut pentru faptă şi le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Aşa au aflat că cele două fete nu erau un caz singular.

Încă o fetiţă de 7 ani i-a căzut victimă educatoarei.

În baza acestor informații, anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul femeii, dar și la grădiniță, iar vineri dimineață aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Mai târziu, ea a fost dusă la Judecătoria Suceava, iar magistraţii au emis pe numele ei un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului, măsură care nu este definitivă și poate fi contestată la instanța superioară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS