14.5 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateApple va solicita angajaţilor din retail şi corporativi dovada vaccinării anti-Covid cu doza rapel

Apple va solicita angajaţilor din retail şi corporativi dovada vaccinării anti-Covid cu doza rapel

Apple va solicita angajaţilor din retail şi corporativi să furnizeze dovada unei vaccinări cu un rapel pentru Covid-19, potrivit unui email intern citat de site-ul The Verge, informează Reuters, citată de News.ro.

Începând cu 24 ianuarie, angajaţii nevaccinaţi sau cei care nu au prezentat dovada

”Din cauza eficacităţii în scădere a seriei primare de vaccinuri pentru Covid-19 şi a apariţiei unor variante foarte transmisibile, cum ar fi Omicron, rapelul este o condiţie pentru a fo consideraţi vaccinaţi împotriva Covid-19, pentru a vă proteja împotriva formelor de boală severă”, potrivit notei adresată angajaţilor, citată de The Verge.

Apple nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

The Verge a scris că nu este clar dacă cerinţa de testare se aplică atât angajaţilor corporativi, cât şi angajaţilor din retail.

Multe companii din SUA şi-au consolidat regulile referitoare la Covid-19

Multe companii din SUA şi-au consolidat regulile referitoare la Covid-19, impun vaccinarea şi amână planurile de întoarcere la birou, deoarece varianta Omicron creşte infecţiile în toată ţara.

Săptămâna aceasta, Meta Platforms, compania părinte a Facebook, a impus vaccinuri de rapel împotriva Covid-19 pentru toţi lucrătorii care se întorc la birouri. De asemenea, a amânat redeschiderea birourilor din SUA până pe 28 martie, de la un plan anterior din 31 ianuarie.

Google a declarat vineri că impune temporar teste săptămânale referitoare la Covid-19 pentru persoanele care intră în birourile sale

Google, divizie a grupului Alphabet, a declarat vineri că impune temporar teste săptămânale referitoare la Covid-19 pentru persoanele care intră în birourile sale din SUA.

Un articol publicat de The Information spune că Amazon.com le-a oferit lucrătorilor săi la depozitele din SUA 40 de dolari pentru a accepta să se vacineze cu vaccinuri rapel împotriva Covid-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grecia renunţă la obligativitatea purtării măștii de protecție în...

Grecia a anunțat miercuri că va elimina obligativitatea purtării...

ȘTIRI GdS