19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȚeapă imobiliară. Și-au plătit locuințele din 2019, dar nu pot intra

Țeapă imobiliară. Și-au plătit locuințele din 2019, dar nu pot intra

Zeci de braşoveni au plătit peste două milioane de euro pentru ridicarea unui bloc în care doreau să se mute, dar, din acel moment, lucrările s-au oprit.

Patruzeci de familii așteaptă de doi ani să-şi primească locuinţele pe care le-au plătit integral încă din 2019. Oamenii au făcut eforturi uriaşe ca să se poată muta în casa lor, într-un cartier aflat în plin avânt din punct de vedere al dezvoltării imobiliare. Deşi au ajuns să devină chiar şi proprietari pe un sfert din clădire, braşovenii nu pot nici măcar să intre în bloc să vadă stadiul lucrărilor.   

Cele 40 de familii care au cumpărat apartamente în blocul de pe strada George Călinescu, din zona nouă a cartierului Tractorul, spun că au fost minţiţi de dezvoltatorul care a luat două milioane de euro şi nu le-a oferit nimic în schimb. Oamenii au plătit apartamentele în 2019 şi ar fi trebuit să se mute în 2020.   

Braşovenii au cerut să poată intra în bloc şi să continue ei lucrările, însă dezvoltatorul le-ar fi transmis că nu au dreptul să intre în clădire.   

Citeste mai mult: adev.ro/r5qp3l

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS