19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate981 de copii, programați la vaccinare anti-Covid în primele 24 de ore de la deschiderea platformei

981 de copii, programați la vaccinare anti-Covid în primele 24 de ore de la deschiderea platformei

981 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani au fost programați în ultimele 24 de ore în platforma RO Vaccinare pentru a fi vaccinați anti-Covid. Sunt 219 cabinete medicale la nivel naţional. Vaccinarea celor mici începe pe 26 ianuarie, informează TVR.

”Am dat startul programărilor pentru vaccinarea celor mici! În mai puțin de 24 de ore au fost validate 981 de programări pentru copiii cu vârste între 5 și 11 ani. Prima tranșă de vaccin anti-Covid pentru această categorie de vârstă va ajunge în țara noastră zilele următoare, iar cei care vor să își programeze copiii trebuie să caute în platformă semnul P_PED”, a scris pe facebook Andrei Baciu, secretarul de stat din Ministerul Sănătății.

Sunt 219 astfel de cabinete destinate vaccinării celor mici, unde puteți merge chiar dacă nu v-ați înregistrat înainte pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro.

Prima zi disponibilă pentru vaccinare este 26 ianuarie, pentru că dozele speciale pentru copii vor sosi în țară în perioada 21-25 ianuarie.

CNCAV a precizat că se poate merge la centrele de vaccinare și fără programare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS