21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul vrea anchetă rapidă în cazul fetiței accidentate mortal de un poliţist

Premierul vrea anchetă rapidă în cazul fetiței accidentate mortal de un poliţist

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiei fetiţei care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, joi, în Bucureşti şi a cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid.

„Am aflat cu tristeţe despre tragicul accident rutier în care o fetiţă şi-a pierdut viaţa, astăzi, în Bucureşti, după ce a fost lovită de o maşină a Poliţiei. Sunt consternat de moartea violentă a copilei şi transmit condoleanţe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătăţii şi am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiţii, a celei de a doua fetiţe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetăţenii şi să se asigure de respectarea legii”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

O autospecială de Poliţie a accidentat două minore care traversau strada în Sectorul 1 din Bucureşti

O autospecială de Poliţie a accidentat, joi, două minore care traversau strada în Sectorul 1 din Bucureşti. Una a decedat, cealaltă fiind transportată la spital, unde se află sub îngrijirea medicilor. Poliţistul aflat la volan nu consumase băuturi alcoolice. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS