10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Guvern: Există o creştere a infectărilor de 50%, faţă de săptămâna trecută

(VIDEO) Guvern: Există o creştere a infectărilor de 50%, faţă de săptămâna trecută

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a afirmat, citând date prezentate de ministrul Sănătăţii în şedinţa de Guvern, că există o creştere de 50% faţă de săptămâna trecută a cazurilor de persoane infectate cu coronavirus. Cu toate acestea, numărul celor care necesită internare este redus.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/598169671279028

„Potrivit datelor prezentate de domnul ministru al Sănătăţii în ședința de Guvern de azi există o creştere de 50% faţă de săptămâna trecută a cazurilor de persoane infectate cu coronavirus. Din fericire, numărul celor care necesită internare în spital este foate mic: sunt 44 de internări din cele 8.600 de cazuri raportate.

De asemenea, dintre locurile la terapie intensivă, aproximativ 1.500 operaționale, astăzi 417 erau ocupate cu bolnavi afectați de virusul COVID-19.

În privința antiviralelor, domnul ministru a anunțat că până la sfârșitul acestei luni ar putea deja fi disponibil primul medicament în centrele de evaluare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, conform stiripesurse.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS