15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn elev a ajuns la spital după ce a băut alcool cu colegii, la şcoală

Un elev a ajuns la spital după ce a băut alcool cu colegii, la şcoală

Un elev de clasa a noua de la Colegiul Tehnic din Câmpulung a ajuns la spital, miercuri, după ce i s-a făcut rău ca urma a consumului de alcool. Primele verificări făcute de poliţie arată că băiatul a băut, chiar la şcoală, împreună cu cinci colegi, băutura fiind adusă de unul dintre aceştia, informează News.ro.

”În ziua de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că unui elev din cadrul unei unităţi de învăţământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alţi colegi.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj medical, care a preluat minorul şi l-a transportat la spital. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că şase elevi de clasa a IX-a ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unităţii de învăţământ”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

Surse locale au declarat că este vorba despre un elev de la Colegiul Tehnic Câmpulung.  

Părinţii celor şase copii au fost anunţaţi cu privire la incident.

Poliţia precizează că, în urma celor constatate, vor fi aplicate amenzi contravenţionale celor şase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. 

Unitatea de învăţământ în care s-a produs incidentul s-a aflat în atenţia poliţiştilor Biroului Siguranţă Şcolară, care anul trecut au desfăşurat activităţi de verificare în acel liceu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS