25.1 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn francez a câștigat peste 2,6 milioane euro la cazinou, după ce a pariat 2 euro

Un francez a câștigat peste 2,6 milioane euro la cazinou, după ce a pariat 2 euro

Un francez de aproximativ 30 de ani a câştigat peste 2,6 milioane de euro, duminică seară, într-un cazinou din nordul Franţei, după ce a pariat suma de 2 euro, au anunţat reprezentanţii acelui local specializat în jocuri de noroc, informează Agerpres.

„2.626.909,12 euro! E o nebunie! Marele premiu Megapot a fost câştigat în această seară la Pasino din Saint-Amand-les Eaux la maşina de joc 297”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a cazinoului francez.

Norocosul câştigător este un „jucător ocazional”. care locuieşte în nordul Franţei şi care a pariat suma de 2 euro, a precizat aceeaşi companie într-un comunicat.

Marele premiu Megapot se bazează pe „165 de maşini de joc conectate între ele în 38 de cazinouri, care acumulează pariurile simultan. Fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună, care, în cazul combinaţiei maximale, permite câştigarea unui ‘Super Jackpot'”, a adăugat compania franceză.

În ultimii zece ani, acest sistem a generat „66 de câştigători, din care 31 au obţinut peste 1 milion de euro, şi câştiguri totale de peste 74 de milioane de euro”.

Pe 1 ianuarie, la cazinoul din Saint-Malo, un oraş din vestul Franţei, o femeie de aproximativ 40 de ani a câştigat peste 200.000 de euro, după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de noroc de tip slot-machine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS