16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetiță dispărută în ziua de Crăciun, găsită în stare de șoc într-o pădure

Fetiță dispărută în ziua de Crăciun, găsită în stare de șoc într-o pădure

O adolescentă de 13 ani din judeţul Bacău, care a dispărut de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsită, duminică, de jandarmi, într-o zonă împădurită, la circa un kilometru de DN 11. Ea se afla în stare de şoc şi nu a putut relata cum a ajuns acolo.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IJJ Bacău un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile ‘Alexandru cel Bun’ Bacău, în timp ce se afla în misiune pe raza comunei Sănduleni, judeţul Bacău, a fost informat de către poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a fost raportată dispărută din data de 25 decembrie.

Jandarmii au pornit în căutarea fetei, începând din zonele apropiate localităţii de domiciliu.

După o oră de căutări şi în urma unei informaţii primite de la un localnic, jandarmii au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Naţional 11, în apropierea satului Coman.

”Fata nu prezenta urme vizibile de violenţă, dar se afla în stare de şoc şi nu a putut povesti cum a ajuns acolo. Au fost anunţaţi părinţii fetei, care au venit imediat la faţa locului”, transmit jandarmii, potrivit Agerpres.

Minora a fost predată poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor care au dus la dispariţia acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS