6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalianul care și-a împușcat mortal fosta soție româncă a decedat la spital

Italianul care și-a împușcat mortal fosta soție româncă a decedat la spital

Italianul care și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a încercat atunci să își pună capăt zilelor şi fusese transportat la spital în stare gravă, informează Observatornews.

Crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre la care lucra femeia în vârstă de 43 de ani. După ce a avut loc tragedia, bărbatul s-a împușcat în piept. El a fost transporat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat decesul în a doua zi de Crăciun, la ora 12.20. 

Femeia ceruse ordin de restricție împotriva fostului soț abuziv

Individul s-a întors în România, după ce femeia l-a părăsit. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile. 

Loredana n-a avut nicio şansă. A căzut pradă furiei orbitoare a fostului soţ.

L-a cunoscut pe călău în urmă cu aproape 20 de ani. S-au căsătorit în Peninsulă. Aveau împreună doi copii – de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i-ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar. 

Loredana avea o firmă de pompe funebre în România. Tot aici a cunoscut un alt bărbat. Speriată că fostul soţ i-ar putea face rău, femeia ceruse un ordin de protecţie. La începutul lunii decembrie însă a expirat.

Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Omul mersese la magazinul de pompe funebre şi a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS