14.5 C
Craiova
luni, 3 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateConcert cu 800 de persoane, întrerupt de poliția din Hamburg

Concert cu 800 de persoane, întrerupt de poliția din Hamburg

Poliţia din Hamburg a oprit vineri seară un concert la care participau aproximativ 800 de spectatori din cauza încălcării restricţiilor pandemice, transmite sâmbătă DPA, citată de Agerpres.

Conform poliţiei, spectatorii de la concert nu respectau „distanţarea socială”. Poliţiştii i-au contactat pe organizatori şi le-au impus să oprească evenimentul. În cursul intervenţiei poliţiştilor au existat incidente izolate, fiind produse stricăciuni asupra scenei, iar unii spectatori au fost obligaţi să părăsească incinta spectacolului.

Concertul a fost organizat în contextul creşterii îngrijorărilor privind răspândirea noului coronavirus, în special cu privire la noua tulpină Omicron.

Toate landurile germane au înregistrat cazuri de infectare cu varianta Omicron, deşi la nivel naţional majoritatea infecţiilor sunt produse încă de varianta Delta a coronavirusului.

O serie de noi restricţii vor fi introduse după Crăciun, în condiţiile în care autorităţile sanitare încearcă să menţină sub control un nou val de infecţii, mai notează DPA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS