16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoş Crăciun, amendat cu 5.000 de lei la Cluj

Moş Crăciun, amendat cu 5.000 de lei la Cluj

Un bărbat din judeţul Cluj s-a îmbrăcat în Moş Crăciun şi a oferit cadouri celor mici la Târgul de Iarnă organizat în localitate. Cadourile au fost cumpărate din banii moşului, iar copiii au fost foarte încântaţi de surpriză. Poliţiştii locali l-au sancţionat însă pe bărbat cu 5.000 de lei, informează Observatornews.

Conform procesului-verbal pe care bărbatul l-a primit acasă la trei zile după incident, amenda a fost aplicată pentru ”participarea la o adunare publică nedeclarată, concomitent cu un alt eveniment organizat de Primăria Floreşti”.

Totul s-a întâmplat serile trecute la târgul organizat în parcul central al comunei.

Bărbatul din Floreşti s-a costumat în Moş Crăciun şi a mers pentru a le oferi copiilor dulciuri. Entuziasmul copiilor a atras atenţia poliţiştilor locali, care s-au apropiat şi l-au legitimat pe bărbat.

În sprijin au fost chemaţi şi poliţiştii naţionali, dar agenţii nu au constat vreo abatere, astfel că au plecat. Şi poliţiştii locali au plecat, dar după ce i-au luat datele Moşului din buletin şi au întocmit un proces-verbal.

Bărbatul spune că totul este o răzbunare politică pentru că în campania electorală l-a susţinut pe contracandidatul actualului primar şi că va depune o contestaţie în instanţă.

Reprezentanţii primăriei au spus că vor comunica un punct de vedere scris cu privire la această situaţie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS