21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorge Simion: Mă întrebau parlamentarii pe unde pot să iasă că erau blocate ieșirile

George Simion: Mă întrebau parlamentarii pe unde pot să iasă că erau blocate ieșirile

Co-fondatorul AUR, George Simion, a declarat, marți după-amiază, că, în momentul în care ușile Parlamentului erau blocate, a fost întrebat de colegii săi deputați și senatori pe unde pot ieși, potrivit G4media.

Liderul AUR susține că le-a spus ca mai întâi să meargă la tribuna Parlamentului și să dea garanții că nu vor vota introducerea certificatului sanitar iar apoi le ”va spune pe unde să iasă”:

  • ”Mă întrebau parlamentarii pe unde pot să iasă că erau blocate ieșirile. Le-am zis să spună că nu votează certificatul și le arăt eu după aia pe unde pot să iasă. Păi, vrei să fugi așa, ca șobolanul?”, a spus Simion.

Deputatul Simion a mai spus că lumea este agitată și ”vrea să intre în Parlament, pentru că parlamentarii nu ies să vorbească cu ei”, iar atmosfera în societate ”este foarte tensionată”. George Simion a mai spus că oamenii așteaptă garanții că premierul Nicolae Ciucă nu-și va asuma răspunderea pe certificatul COVID-19:

  • ”Lumea vrea să intre în Parlament pentru că parlamentarii nu ies să vorbească cu ei. Atmosfera în societate este foarte tensionată. Vrem asigurări de la domnul premier că nu își asumă răspunderea pe certificat, pentru că dacă își asumă nu mai vedem cine votează, e așa o asumare de răspundere difuză. Mă întrebau parlamentarii azi ”Aoleu, George, noi pe unde ieșim?” Păi, prima oară ieșiți public la tribună și spuneți că nu votați certificatul și după aia vă arăt eu pe unde ieșiți. Păi, vrei să ieși așa ca șobolanul?”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS