4 C
Craiova
duminică, 4 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateAmbasada SUA confirmă că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului de la Palatul Parlamentului

Ambasada SUA confirmă că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului de la Palatul Parlamentului

Ambasada SUA la Bucureşti a confirmat că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului care a avut loc marţi la Palatul Parlamentului. Ministrul de Interne Lucian Bode a afirmat că nicio maşină aparţinând corpului diplomatic nu a fost vandalizată, scrie News.ro.

Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului de astăzi din Bucureşti”, a transmis reprezentanţa diplomatică la solicitarea News.ro.

Solicitată să precizeze dacă va depune plângere sau dacă va face alte demersuri în urma incidentului, Ambasada SUA a subliniat că, la acest moment, nu sunt disponibile informaţii suplimentare. 

Peste o mie de persoane au protestat marţi, la Palatul Parlamentului, faţă de introducerea obligativităţii certificatului digital pentru angajaţi, intrând în curtrea Palatului Parlamentului şi vandalizând câteva maşini. De asemenea, au încercat să forţeze intrarea în clădire.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, marţi, la Antena 3, că, în urma protestului, ambasadorul Japoniei în România a fost în imposibilitatea de a ieşi din Senat şi a fost nevoie să i se asigure un coridor pentru a părăşi clădirea cu maşina. La acel moment, surse parlamentare declarau că a fost vandalizată şi maşina reprezentantului Ambasadei SUA la Bucureşti, venit la Senat pentru a se întâlni cu preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS