16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie anchetată după ce şi-a ameninţat copilul cu un cuţit

Femeie anchetată după ce şi-a ameninţat copilul cu un cuţit

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă, după ce imagini cu o femeie care ameninţă un copil cu un cuţit au apărut în mediul online. Femeia este mama copilului, imaginile sunt din vară, iar copilul este în afara pericolului. Tatăl copilului a depus plângere pentru ameninţare, informează News.ro.

IPJ Botoşani a transmis, joi seară, precizări după ce în mediul online au apărut imagini cu o femeie care ameninţă cu un cuţit un minor.  

”Imaginile respective sunt din luna august a.c., iar minorul care apare în acestea, în prezent, este la tatăl său şi se afla în afara oricărui pericol. Mama acestuia, în prezent, se afla în alt judeţ şi nu doreşte sa revină la domiciliul minorului”, a transmis IPJ Botoşani.  

Poliţiştii au precizat că a fost informată DGASPC cu privire la situaţia copilului pentru a dispune măsurile care se impun.  

”În cursul zilei de ieri, 15 decembrie, tatăl minorului a depus plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, cercetările fiind desfăşurate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au mai precizat polişiştii.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS