11.6 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateȘoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Șoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că scandalul în care este implicată cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno a fost declanșat pentru că deține informații care ar putea distruge ”o parte din Uniunea Europeană” și ”o parte din NATO”.

Senatoarea a încercat să le explice jurnaliștilor care ar fi ”dedesubturile” acestui scandal, care a ajuns inclusiv în presa internațională, potrivit stirileprotv.ro.

Ea a afirmat că, în Parlament, unii senatori sau deputați îi furnizează informații extrem de ”sensibile”.

”În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel,” a declarat Șoșoacă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nu am muncit degeaba! SCM Craiova a tras din...

SCM Craiova și Dunărea Brăila au oferit, miercuri seară,...

ȘTIRI GdS