12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudenții mediciniști, proiect caritabil la Muzeul de Artă

Studenții mediciniști, proiect caritabil la Muzeul de Artă

Societatea Studențească de Chirurgie din România (SSCR), filiala Craiova, a organizat, duminica trecută, un proiect caritabil, la Muzeul de Artă din Craiova în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova.

10 studenți talentați de la Facultatea de Medicină din Craiova au făcut 25 de lucrări pe care le-au scos la licitație. Lucrările nu au avut o tematică stabilită, dar tinerii au reușit să le vândă pe toate. Astfel, în cadrul proiectului s-au strâns 5000 de lei, care vor merge către Secția de Pediatrie Oncologică din Craiova, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

,,Avem foarte mulți studenți talentați și creativi și ne-am gândit să licităm câteva dintre lucrările lor la Muzeul de Artă din Craiova. Banii strânși vor fi dați Secției de Pediatrie Oncologică din Craiova. Lucrările nu au avut o tematică anume. Au fost prezenți profesori și rectori de la Facultatea de Medicină din Craiova. Au fost implicați 10 studenți, iar în total au fost 25 de lucrări. Toate lucrările s-au vândut. Am reușit să strângem 5000 de lei”, a spus Narcis Zbanț, președintele Societății Studențești de Chirurgie din România, filiala Craiova.

Marina Andrei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS