22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO thailandeză a dat foc depozitului de petrol unde lucra, pentru că era supărată pe șef

O thailandeză a dat foc depozitului de petrol unde lucra, pentru că era supărată pe șef

O angajată nemulțumită ar fi aruncat în aer un depozit de petrol în care lucra, în Thailanda, deoarece spune că s-a săturat ca șeful ei să fie veşnic nemulţumit de ea, lucru care „i-ar provoca mult stres”, informează Observatornews.

Ann Sriya, în vârstă de 38 de ani, ar fi aprins o bucată de hârtie și a aruncat-o într-un container de combustibil, provocând un incendiu care a cuprins depozitul Prapakorn Oil din provincia Nakhon Pathom, pe 29 noiembrie. Ea a fost arestată și a mărturisit că a comis incendierea, susținând că a fost mânată de stresul pe care i l-a provocat angajatorul ei, Pipat Ungprapakorn, în vârstă de 65 de ani, scrie Daily Mail.

Incidentul a fost înregistrat d camerele de luat vederi din depozit.

Incendiul, care a provocat pagube în valoare de 900.000 de lire sterline, s-a răspândit rapid din cauza materialului inflamabil din rezervoare, iar imaginile dramatice arată bile de foc și un fum gros ieșind din depozit.

A fost nevoie de peste 40 de mașini de pompieri pentru a stinge incendiul.

Poliția a arestat-o ​​pe femeie, care a lucrat pentru Prapakorn Oil timp de nouă ani, la 1 decembrie, și ar fi mărturisit că a comis incendierea. Potrivit oamenilor legii, ea a susținut că a fost condusă în acțiunile sale de stresul pe care i l-a provocat angajatorul ei, Pipat Ungprapakorn.

Ann a fost arestată preventiv în timp ce poliția continuă ancheta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS