22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este despre a menține totul în echilibru, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Ai răbdare, nu grăbi nimic, nu insista, fii blând cu tine, cu ceilalți. Observă, analizează, evaluează. Lucrurile se vor echilibra, se vor aranja, vei ajunge la pace, la liniște.

Taur
Urmează-ți intuiția! Indiferent ce situații vor apărea azi, vei ști să te descurci, ai idei bune, soluții potrivite. Nu te baza prea mult pe ajutorul celor din jur, pentru că problemele sau provocările cu care te vei confrunta le vei rezolva fără ajutorul lor.

Gemeni
Cadru astral bun pentru comunicare, mai ales cu copiii sau cu tinerii. Ești mai deschis, mai flexibil, mai maleabil și mai jucăuș. Este un moment bun pentru aspecte ce țin de casă, dar fii mai atent cu cumpărăturile, pentru că ai tendința să depășești bugetul.

Rac
Ai toate resursele necesare, fie că va fi vorba de cele mentale, emoționale, fie de cele fizice. Ar fi bine să acționezi, să nu mai amâni planul din gând sau de pe foaie. Cadru astral favorabil pentru studiu, cercetare, în plus se echilibrează lucrurile în plan financiar.

Leu
Astăzi ești mai maleabil, mai detașat. Ai parte de o zi foarte interesantă în ceea ce privește sectorul familiei, căminului, precum și la capitolul pasiunilor, hobby-urilor. Ești mai creativ, îți folosești imaginația și ești mai atent la nevoile celor din jur.

Fecioară
În ceea ce privește sectorul profesional, lucrurile sunt destul de echilibrate. Ar fi bine să-ți îndrepți atenția asupra sectorului amoros, pe relația cu partenerul romantic. Ești mai axat pe zona familiei, ești mai interesat de nevoile părinților, copiilor, rudelor.

Balanţă
Azi este despre sentimente, emoții, gesturi, generozitate, amabilitate. Ai parte de o zi în care ar fi bine să ții cont de vocea interioară, pentru că intuiția va funcționa la cote înalte. Fii mai atent la interacțiunile cu ceilalți, precum și la sfera sănătății.

Scorpion
Zi bună pentru dezvoltarea personală. Te focusezi pe studiu, pe analiză, pe acumularea informațiilor, pe căutarea răspunsurilor, dar și pe dezvoltarea unor abilități. Moment bun pentru lectură, pentru discuții cu persoanele mai în vîrstă, cu mai multă experiență.

Săgetător
Comunicarea intensă și proiectele interesante ies azi în evidență. Este bine aspectată exprimarea liberă, împărtășirea emoțiilor, precum și colaborările, parteneriatele pe termen lung. Dacă ai de planificat anumite întâlniri sau vizite, acum este momentul.

Capricorn
Nu-ți ignora ideile, planurile, nevoile, altfel riști să acumulezi frustrări și nemulțumiri în prag de sărbători. Caută să afli care sunt obiectivele tale prioritare, care sunt dorințele cele mai arzătoare și să acționezi în acest sens, să bifezi cât mai multe din lista ta.

Vărsător
Astăzi este despre grup, despre influența echipei, despre colaborare, dar și despre prestigiul social. Așteaptă-te la unele provocări, pe care le poți trece cu multă diplomație. S-ar putea să fii în postura de a fi nevoit să-ți susții cauza, să-ți aperi ideea, numele, poziția.

Peşti
Concentrează-te pe agenda ta, pe planul tău. Păstrează-ți atitudinea, fii pozitiv, zâmbește mai des și detașează-te de problemele celorlalți. Evită conflictele de orice fel, altfel poți să te trezești că ești acuzat pe nedrept de anumite lucruri sau că ții partea cuiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS