15.1 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateBărbat care a încercat să se sinucidă, salvat după apelul la 112 al unui prieten

Bărbat care a încercat să se sinucidă, salvat după apelul la 112 al unui prieten

Un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă, joi seară, la Baia Mare, cu alcool și medicamente, însă a fost salvat la timp după ce un amic a sunat la 112 să ceară ajutor, informează Observatornews.

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 18.00.

După ce a consumat toată seara alcool, a înghiţit un pumn de pastile. Totul, în timpul unei transmisiuni live pe Facebook.

Un prieten al tânărului, care a urmărit live-ul, a sunat imediat la 112.

Echipajul SMURD i-a acordat primele îngrijiri individului care voia să-şi pună capăt zilelor. când polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente.

Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate, potrivit unui comunicat obținut de reporterul Observator Simona Vasiac.

A fost transportat apoi la spital, pentru investigații amănunţite, starea bărbatului fiind acum stabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecFie că este vorba despre timpul tău, lucruri sau...

ȘTIRI GdS