10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO furtună violentă face victime în Marea Britanie

O furtună violentă face victime în Marea Britanie

O furtună violentă face victime în Marea Britanie. Trei persoane au fost ucise de copaci doborâți de furtuna Arwen, scrie JOE, citat de alephnews.ro. Aceasta afectează în prezent o mare parte a Regatului Unit. Un șofer în vârstă de 35 de ani a fost strivit de un copac, pe 26 noiembrie.

Poliția scoțiană a confirmat că șoferul a fost „rănit mortal după ce un copac a căzut peste maşina sa”. De asemenea, au confirmat că acesta a murit la fața locului cu puțin înainte de ora 18:00.

La scurt timp după ce poliția a ajuns la locul accidentului, duba oamenilor legii a fost aproape strivită de un alt copac. Niciun ofițer nu a fost rănit la locul accidentului, în apropiere de Hatton-of-Fintray, Aberdeenshire.

Director de şcoală, mort în timpul furtunii

Ieri, Francis Logan, director de școală și tată a patru copii, a fost de asemenea ucis de un copac căzut în Antrim, Irlanda de Nord. Aseară, un alt bărbat al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost ucis de un alt copac în Ambleside, Cumbria.

O declarație a Cumbria Constabulary a spus: „Poliția și agențiile partenere sunt prezente la un incident grav pe Vicarage Road, Ambleside.”

Serviciile de urgență, inclusiv pompierii, serviciile de căutare și salvare, ambulanța și poliția au participat la fața locului. Bărbatul, care era din Lancaster, a murit, iar echipajele nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Acest lucru vine pe fondul haosului general legat de vreme în Marea Britanie. Rapoarte despre temperaturi în scădere, valuri colosale și pene de curent în întreaga națiune au apărut toată ziua.

Citeşte şi: Sute de colete FedEx, găsite aruncate într-o râpă din statul Alabama

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS