20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut pentru trafic de droguri de risc

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri de risc

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi, au desfăşurat o acţiune operativă de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc.

Astfel, în municipiul Galaţi, un bărbat de 38 ani a fost surprins în flagrant delict în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Coletul conţinea 2,5 kilograme de canabis.

În urma administrării probatoriului, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS