10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocata Laura Vicol a fost votată la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Avocata Laura Vicol a fost votată la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Avocata Laura Vicol, deputat PSD, a fost votată, joi, în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților cu 16 voturi pentru și 1 împotrivă, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamentare. Vicol a fost votată de parlamentarii PNL, PSD și UDMR, singurul vot împotrivă fiind al USR, potrivit G4media.

Fostul președinte al Comisiei susține însă că schimbarea președintelui Comisiei încalcă regulamentul Camerei Deputaților.

”Conform regulamentului Camerei Deputaților, modificările de componență ale biroului Comisiei se pot realiza la începutul fiecărei sesiuni parlamentare. S-a acționat contrar regulamentului, în stilul caracteristic al PNL și PSD”, a declarat pentru G4Media fostul președinte al Comisiei, deputatul USR Mihai Badea. Acesta spune că nu a fost prezent la vot pentru a nu gira o încălcare de regulament.

Laura Vicol și soțul ei, Vladimir Ciorbă, sunt finii de cununie ai ex-fugarului ofițer SRI, Daniel Dragomir, cunoscut susținător al modificării legilor Justiției pe vremea fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Daniel Dragomir, nașul lui Ciorbă, acționar la Nordis Management, a fost condamnat definitiv în România la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS