0.3 C
Craiova
marți, 18 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateFestivalul Sziget: Kings of Leon, Arctic Monkeys şi Dua Lipa, capete de afiş

Festivalul Sziget: Kings of Leon, Arctic Monkeys şi Dua Lipa, capete de afiş

Organizatorii Festivalului Sziget din Ungaria, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, au anunţat marţi că vor reveni anul viitor cu o ediţie în format fizic, care va include concerte susţinute de Kings of Leon, Arctic Monkeys şi Dua Lipa, informează Reuters.

Festivalul Sziget, care atrage de obicei sute de mii de vizitatori pe o insulă dunăreană din Budapesta, a fost anulat în 2020 şi în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ne pregătim pentru ediţia din 2022 a Festivalului Sziget cu mare entuziasm, cu un program demn de un ‘mare comeback’ după o pauză îndelungată”, a declarat Tamas Kadar, organizatorul principal al evenimentului.

Line-up-ul ediţiei viitoare, care va avea loc în perioada 10-15 august, include concerte care vor fi susţinute de nume sonore din industria muzicală, precum trupa americană Kings of Leon, artiştii britanici Dua Lipa, Arctic Monkeys, Bastille şi Lewis Capaldi, precum şi cântăreţul belgian Stromae.

Festivalul Sziget, în care fondul american de investiţii Providence Equity Partners deţine 70% din acţiuni începând din 2017, reprezintă o uriaşă atracţie turistică pentru Ungaria, unde industria turismului reprezintă peste 10% din PIB-ul naţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă într-o...

Sfârşit tragic pentru o femeie de 68 de ani...

ȘTIRI GdS