14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr arestat preventiv după ce a violat şi jefuit o bătrână

Tânăr arestat preventiv după ce a violat şi jefuit o bătrână

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Biroul de Investigații Criminale au reținut duminică, 21 noiembrie, pentru 24 de ore, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Rojiște, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie a.c., o femeie, de 87 de ani, din Rojiște, ar fi fost constrânsă, de o persoană necunoscută, să întrețină raporturi sexuale.

De asemenea, acesteia i-ar fi fost sustrasă suma de 130 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei şi tragerii acesteia la raspundere penală.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Secției 4 Politie Rurală Coșoveni, Biroului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigații Criminale Dolj, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de viol și tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, fiind predat persoanei vătămate.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS