14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinți: Femeie acuzată că și-a ucis doi copii după ce i-a născut

Mehedinți: Femeie acuzată că și-a ucis doi copii după ce i-a născut

O femeie, de 35 de ani, este acuzată că și-a omorât doi nou-născuți și i-a îngropat în curtea casei. A denunțat-o fiica ei de 16 ani, care a sunat la 112. Autoritățile au cercetat locuința și curtea femeii și au găsit rămășițele celor doi copii, informează TVR.

Femeia, de 35 de ani, locuiește în satul Fântânile Negre din Mehedinți. În 2019, ar fi născut un copil pe care l-ar fi ucis după naștere, iar pe al doilea în vara acestui an.

Mama susține că ambii copii s-au născut morți.

Procurorii spun că unul dintre copii s-a născut sigur viu. Este concluzia la care au ajuns legiștii. Pentru al doilea se așteaptă rezultatele probelor trimise la Institutul „Mina Minovici”.

Fiica cea mare a femeii, care a anunțat poliția, este acum în grija Protecției Copilului, pentru că mama ar fi amenințat-o.

Femeia mai are în grijă doi copii, o fetiță de șapte ani și un băiat de paisprezece, care are probleme grave de sănătate. Ea era monitorizată de reprezentanții primăriei. Dar aceștia nu au bănuit că ar putea fi în stare de asemenea fapte.

Și localnicii sunt șocați.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a femeii, însă magistrații Tribunalului Mehedinți au plasat-o în arest la domiciliu.

Parchetul a făcut recurs și așteaptă decizia Curții de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS