13.4 C
Craiova
luni, 22 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Andrei Baciu: Dintre pacienţii internaţi joi la terapie intensivă, 93,5% erau nevaccinaţi

(VIDEO) Andrei Baciu: Dintre pacienţii internaţi joi la terapie intensivă, 93,5% erau nevaccinaţi

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat, vineri, că 93,5% dintre pacienţii internaţi joi la terapie intensivă erau nevaccinaţi.

https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/videos/180555837626839

„Începând de ieri (joi – n.r.), la Ministerul Sănătăţii se raportează şi numărul persoanelor din terapie intensivă care sunt vaccinate şi care sunt nevaccinate. Astfel, pentru datele de ieri, 93,5% din pacienţii internaţi la terapie intensivă erau nevaccinaţi.

„Vedem încă o dată eficienţa vaccinurilor care ne protejează de a dezvolta forme grave de boală“

Vedem încă o dată eficienţa vaccinurilor care ne protejează de a dezvolta forme grave de boală, de a ajunge la terapie intensivă, de deces. Din 1.618 pacienţi, 104 erau vaccinaţi, dar aici trebuie să ţinem cont de faptul că oamenii suferă de multe boli şi vaccinarea ne protejează împotriva COVID-19″, a declarat Andrei Baciu în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, conform Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS