17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn consilier local și prietenul lui, arestați după ce au deschis bordel la domiciliu

Un consilier local și prietenul lui, arestați după ce au deschis bordel la domiciliu

Doi bărbaţi, unul de 66 de ani, iar celălalt de 58 de ani, s-au asociat într-o afacere profitabilă, dar ilegală. Cei doi au deschis un bordel în locuinţa unuia dintre ei, în comuna ieeșeană Ţibana. „Angajate” erau două tinere, una de 17 ani, iar cealaltă de 19 ani. Fiind prea riscant să dea anunţuri la mica publicitate, de promovarea bordelului se ocupa unul dintre bărbați, consilier local în Ţibăneşti, scrie Aloiași.

Tarifele bordelului erau „ca la țară”, între 20 și 100 de lei. În timp, clientela stabilimentului din casa pensionarului s-a tot mărit, dar dezvoltarea afacerii a fost cu ghinion pentru cei doi mici întreprinzători locali. Zvonurile despre micul bordel au ajuns şi la urechile poliţiştilor.

Zilele trecute, lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi au efectuat patru percheziţii domiciliare, strângând destule probe pentru a-i putea reţine pe cei doi „întreprinzători”.

Magistraţii de la Judecătoria Iaşi au decis ca bărbaţii să fie judecaţi în stare de arest preventiv, aceştia fiind reţinuţi pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS