22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn pacient a vrut să fugă din spital pe geam ca să cumpere băutură

Un pacient a vrut să fugă din spital pe geam ca să cumpere băutură

Un pacient a vrut să fugă pe geam, coborând pe cearşafuri, pentru a-şi cumpăra băutură, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, însă a căzut de la etaj, informează Antena3.

Pacientul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Hoghiz, judeţul Braşov, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, iar timp de câteva zile, având în vedere faptul că a fost internat, nu a putut consuma alcool.

Astfel, el a intrat în sevraj şi a încercat să facă rost de alcool. Iniţial, pacientul le-a rugat pe asistente să plece din spital pentru câteva zeci de minute, însă s-a lovit de un refuz.

Drept urmare, el a pus la cale un plan pentru a putea „evada” din spital.

Inspirat din filme, bărbatul s-a gândit că ar fi o idee bună să lege mai multe cearşafuri găsite în salonul în care era internat, pe care ulterior le-a aruncat pe geam.

Bărbatul a încercat să coboare pe cearşafuri, însă, în mod evident, a căzut de la etaj.

Angajaţii spitalului l-au găsit pe bărbat şi i-au acordat primele îngrijiri medicale, iar în acelaşi timp au anunţat şi Poliţia.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă, de 49 ani, din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov pentru brasov.net.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care au și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS