10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român beat şi fără permis a încercat să calce cu mașina doi carabinieri

Un român beat şi fără permis a încercat să calce cu mașina doi carabinieri

Sâmbătă noapte, în jurul orei 1.30, un român fără permis a provocat haos pe via Agostino Chigi din Ostia, Italia. Băut și fără permis, tânărul de 24 de ani se afla la volanul unei mașini supuse sechestrului când a încercat să lovească o patrulă de polițiști. Agenții făceau cercetări la fața locului, după un accident, și ajutau doi șoferi deja răniți în urma unei coliziunii frontale, informează Observatornews.

Adrian Nicolae conducea o Skoda Octavia și a trecut cu viteză maximă pe lângă locul accidentului.

Din fericire, un agent a reușit să fugă din calea mașinii, care însă a continuat să ruleze deși lovise unul dintre autoturismele implicate în accident.

Românul i-a luat la pumni pe polițiști

S-a oprit după aproximativ 500 de metri. Românul a coborât din mașină și a încercat să fugă, ca să evite arestarea. A fost ajuns de polițiști, însă nu a vrut să se lase prins, așa că a început să-i lovească cu pumnii și picioarele. Într-un final, carabinerii au reușit să-l încătușeze.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că Adrian Nicolae nu numai că nu avea permis, ci era şi băut și conducea un autoturism supus reținerii administrative, potrivit Canale Dieci.

Tânărul român, de 24 de ani, avea deja probleme cu legea, după ce anul trecut s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată şi a fost arestat pentru violență față de un funcționar public.

Românul a fost arestat pentru rezistență și violență față de un funcționar public și acuzat de conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS