10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumul expres Craiova-Pitești ar putea fi deschis circulației în 2024

Drumul expres Craiova-Pitești ar putea fi deschis circulației în 2024

Autoritățile spun că dacă lucrările la drumul expres Craiova – Pitești se desfășoară în ritm alert, circulația se va putea deschide integral pe cei 121 de kilometri în anul 2024.

Sâmbătă, Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, alături de Cristian Pistol, Director General al CNAIR, au verificat activitatea pe tronsonul 2 al primului drum expres din România, Craiova – Pitești.

Ambii oficiali au constatat o bună mobilizare, atât a constructorului, cât și a consultantului.

“Văd că vremea ține cu noi și sper să continuați cu același aplomb lucrările, astfel încât toți conducătorii auto să se bucure de acest prim drum expres al rețelei de infrastructură rutieră  din România”, a declarat Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

La rândul său, Cristian Pistol, Director General al CNAIR a precizat că este mulțumit de ritmul lucrărilor.

Sunt mulțumit de ritmul lucrărilor de pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești și sunt convins că dacă și pe celelalte tronsoane se va lucra în același ritm, în anul 2024 se va putea deschide circulația integral, pe cei peste 121 de km ai primului drum expres din România. Cred într-un parteneriat corect cu antreprenorii, pentru că orice eventuală problemă să fie depășită rapid și eficient. Fermitatea și corectitudinea sunt reperele de baza în relația dintre CNAIR și partenerii companiei,fie că vorbim de antreprenori, sau pur și simplu de oamenii care folosesc rețeaua rutieră din România“ a spus Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS