10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudecător pensionat, milionar în euro, numit secretar de stat la Ministerul Justiției

Judecător pensionat, milionar în euro, numit secretar de stat la Ministerul Justiției

Fostul judecător George Cătălin Șerban, pensionat în octombrie 2021 din magistratură, a fost numit secretar de stat la Ministerul Justiției, prin decizie a premierului Florin Cîțu publicată în Monitorul Oficial, scrie G4Media.

În ultimul an, George Cătălin Șerban a fost secretar general al CSM. Potrivit declarațiilor sale de avere, el a devenit director al Direcției Documentare, Legislație și Contencios din cadrul CSM în 2019, anul în care șefa CSM era judecătoarea Lia Savonea.

Înainte să ajungă în CSM, judecătorul George Cătălin Șerban a fost președinte al Tribunalului Călărași. Soția lui, Angelica Valentina Șerban, este notar în Călărași.

Județele Călărași și Prahova sunt fiefurile vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu, actual președinte al CJ Prahova. De altfel, surse din magistratură au precizat pentru G4media.ro că fostul judecător George Cătălin Șerban este un apropiat al vicepreședintelui PNL, Iulian Dumitrescu.

Potrivit declarațiilor sale de avere, fostul magistrat este milionar în euro. Împreună cu soția notar, are depozite, conturi, obligațiuni și asigurări de peste 1,5 milioane de euro.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS