4.5 C
Craiova
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateDoi frați, de 3 și 5 ani, rămași singuri acasă, s-au opărit cu apă clocotită

Doi frați, de 3 și 5 ani, rămași singuri acasă, s-au opărit cu apă clocotită

Doi frați, de 3 și 5 ani, din Turda au fost transferați de urgență la București, după ce s-au ars cu apă clocotită pe o suprafață mare a corpului. Cei doi copilași se aflau singuri în locuința modestă când s-a produs nenorocirea, informează Stirileprotv.

Cei doi părinți ar fi lăsat o oală plină cu apă la fiert și au ieșit din casă pentru a merge la cumpărături. Vecinii au auzit plânsetele copiilor și au sunat imediat la ambulanță. Salvatorii i-au găsit într-o stare foarte gravă, cu arsuri pe o suprafață foarte mare din corp. Le-au acordat primul ajutor și i-au dus la Spitalul Municipal din Turda, unde starea lor a fost stabilizată.

Pentru că leziunile erau foarte serioase, cei mici au fost transferați de urgență la București, pentru îngrijiri.

Familia în care s-a petrecut nenorocirea s-ar fi aflat deja în evidență autorităților. Cei doi părinți ar avea probleme de sănătate și venituri reduse, iar condițiile din locuința socială în care stau sunt precare, lipsind utilitățile.

Pe lângă cei doi copilași, alți trei copii ai familiei respective se află deja în centre de plasament.

Polițiștii vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În același timp, și cei de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului vor începe o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS