3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Dosar penal pentru o femeie care a păstrat un portofel găsit într-o parcare

(VIDEO) Dosar penal pentru o femeie care a păstrat un portofel găsit într-o parcare

-

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Craiova, este cercetată penal, după ce a găsit un portofel, într-o parcare din municipiu și în loc să îl ducă la Poliție, și-a însușit bunul. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, ieri, 27 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au identificat o femeie de 41 de ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracţiunii de furt.

La data de 29 septembrie a.c., la sediul poliţiei, s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a sesizat că, la data de 23 septembrie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, i-a căzut portofelul în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, carduri de sănătate şi suma de 1700 de lei, şi, deşi şi-a dat seama la scurt timp, nu l-a mai gasit, bănuind că o persoană şi l-ar fi însuşit pe nedrept.

În urma verificărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la scurt timp după ce bărbatului i-a căzut portofelul, o femeie şi l-ar însuşit pe nedrept, după care a părăsit zona respectivă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În cursul zilei de ieri, femeia a fost identificată de poliţişti, stabilindu-se că are 41 de ani şi este din Craiova.

Cea în cauză a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri.

Potrivit sursei citate, din cercetări, poliţiştii au stabilit că femeia, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din cartierul Craioviţa Nouă, ar fi observat un portofel, pe care, şi l-ar fi însuşit, după care a părăsit zona. Ulterior, ar fi păstrat doar suma de 1700 de lei, găsită în portofel, iar portofelul care conţinea documentele de identitate, cardurile bancare şi cardurile de sănătate l-ar fi aruncat.

Suma de 1700 de lei a fost recuperată de poliţişti si predată persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS