8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPremiera părţii a doua a filmului „Dune”, anunţată de Warner Bros.

Premiera părţii a doua a filmului „Dune”, anunţată de Warner Bros.

Warner Bros. a anunțat că cel mai recent film „Dune”, care a apărut în aceste zile în cinematografe, inclusiv în România, va avea o continuare. „Dune, Partea a II-a” va avea premiera peste doi ani, programată în ziua de 20 octombrie 2023, informează Digi24.

Regizorul canadian Denis Villeneuve a realizat doar „prima parte” a filmului inspirat din romanul SF „Dune”, scris de Frank Herbert, iar continuarea a fost condiționată de succesul la box office al acestei ecranizări.

Filmul „Dune”, cu un buget de 165 de milioane de dolari, a obținut deja, în ultimul weekend, încasări la box office de peste 40 milioane de dolari doar în America de Nord.

Pe plan internațional, „Dune” a făcut deja peste 220 de milioane de dolari din încasări. Cifrele sunt impresionante în condițiile în care filmul a fost difuzat concomitent pe platforma de streaming online HBO Max.

„Acesta este doar începutul”, se arată într-un comunicat publicat pe Twitter de compania Legendary Entertainment, care a produs filmul. „Mulțumim tuturor celor care au urmărit deja filmul, precum și celor care vor merge să-l vadă în următoarele zile și săptămâni”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS