21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident pe Centura de Nord a Craiovei. O femeie a ajuns la spital

Accident pe Centura de Nord a Craiovei. O femeie a ajuns la spital

O femeie a ajuns la spital în acestă după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tir, pe Centura de Nord a Craiovei. În urma impactului mașina a fost proiectată într-un alt tir.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această după-amiază, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, DN 65 F, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR, condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii celor două TIR-uri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Conducătoarei auto urmează să se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS