2.1 C
Craiova
sâmbătă, 4 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateO femeie și-a înscenat răpirea pentru că nu avea bani să joace la bingo

O femeie și-a înscenat răpirea pentru că nu avea bani să joace la bingo

O femeie din Spania și-a înscenat propria răpire și a folosit banii de răscumpărare de la soțul ei pentru a juca bingo, scrie Digi24.

Poliția a arestat-o pe femeia care și-ar fi înscenat propria răpire și a folosit o parte din banii din răscumpărarea de 6.000 de euro plătită de soțul ei îngrozit pentru a juca bingo.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a inventat răpirea falsă în timp ce soțul ei era în spital, făcându-l să creadă că era în pericol de moarte, potrivit El Pais.

A sunat apoi insistent la poliție pentru a raporta răpirea.

Bărbatul primise mesaje de la soția lui în care i-a spus că fusese răpită și în care îi explica ce trebuie să facă pentru a-i asigura libertatea.

După ce bărbatul a sunat la poliție, a fost mobilizat un echipaj special pentru a o salva. Însă polițiștii au constatat destul de repede că afirmațiile ei sunt false, datorită mai multor filmări.

Poliția catalană a obținut imagini în care aceasta este surprinsă ridicând banii de răscumpărare, iar în alte imagini este văzută intrând într-o sală de bingo, unde a cheltuit o parte din sumă.

Femeia a fost găsită într-un cazinou din Badalona, ​​lângă Barcelona, și arestată în mijlocul unui joc de bingo. Ulterior a fost eliberată pe cauțiune, fiind cercetată în stare de libertate pentru înscenarea unei infracțiuni și extorcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 3 / CSO Filiași luptă în Vâlcea, cu...

CSO Filiași, echipă care și-a încheiat aventura din Cupa...

ȘTIRI GdS