4.3 C
Craiova
duminică, 16 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateMaşină de lux furată din Marea Britanie, găsită dezmembrată în Neamț

Maşină de lux furată din Marea Britanie, găsită dezmembrată în Neamț

O mașină de lux care figura ca furată din Marea Britanie a fost găsită în proces de dezmembare la o firmă din județul Neamț. Două persoane au fost reţinute de poliţişti în urma perchezițiilor, informează Digi24

Reţinerile au avut loc în urma a două percheziţii efectuate la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale din Bârgăoani, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

„Poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, un autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble şi alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile”, se arată în comunicatul de presă.

Cele două persoane conduse la sediul IPJ Neamţ pentru audieri au fost reţinute pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracţională.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul Criminalistic, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

SCM Craiova a „detonat bomba“! Victorie uriaşă la Brăila...

SCM Craiova a făcut un meci uimitor la Brăila,...

ȘTIRI GdS