2.1 C
Craiova
sâmbătă, 4 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateVIDEO Guvernator pălmuit chiar pe scena unde ţinea un discurs

VIDEO Guvernator pălmuit chiar pe scena unde ţinea un discurs

Un guvernator a fost pălmuit chiar pe scena unde ţinea un discurs. Evenimentul a avut loc în Iran, în timpul prezentării guvernatorului. În timpul discursului acestuia, un bărbat a urcat pe scenă şi l-a pălmuit.

Zeinolabedin Khorram, noul guvernator al provinciei Azerbaidjanului de Est, era pe scenă ţinând un discurs la Moscheea Imam Khomeini din oraşul Tabriz din nord-estul oraşului, când a avut loc incidentul.

Un videoclip postat online de agenţia de ştiri Fars din Iran, arată un bărbat care se îndreaptă calm spre Khorram, îl plesneşte în faţă şi apoi îl împinge. Membrii echipei de securitate pot fi văzuţi apoi alergând spre atacator şi trăgându-l de pe scenă, scrie site-ul stiri247.ro.

Incidentul este unul atipic pentu ţara unde nivelul de securitate este foarte ridicat. La eveniment au participat ministrul de Interne al ţării, reprezentanţi ai biroului preşedintelui şi alţi oficiali de stat.

Cine este bărbatul care a făcut acest gest

Agenţia de ştiri Tasnim l-a identificat pe atacator ca fiind Ayoub Alizadeh, membru al forţelor armate ale ţării. Infractorul a spus poliţiei, după ce a fost arestat, că l-a pălmuit pentru că era supărat că la o clinică, vaccinarea femeilor nu era făcută tot de o femeie ci de un bărbat, potrivit raportului întocmit de poliţie.

„Cu siguranţă, motivul acestei persoane a fost personal şi nu a avut nicio legătură cu numirea guvernatorului”, a precizat un parlamentar din regiune.

Citește și: Alec Baldwin se retrage o perioadă din viața publică. Apar noi detalii legate de incidentul fatal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 3 / CSO Filiași luptă în Vâlcea, cu...

CSO Filiași, echipă care și-a încheiat aventura din Cupa...

ȘTIRI GdS