21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMediul de afaceri îi cere Patriarhului Daniel să spună oamenilor să se vaccineze

Mediul de afaceri îi cere Patriarhului Daniel să spună oamenilor să se vaccineze

Mediul de afaceri din România solicită Patriarhului Daniel să dea un mesaj clar populaţiei să se vaccineze şi Guvernului să introducă obligativitatea certificatului verde în toate activităţile, cu excepţia magazinelor alimentare şi a farmaciilor.

“De peste o lună comunitatea oamenilor de afaceri din România este în panică. Am avut răbdare ca politicienii să rezolve criza politică şi să se concentreze pe crizele României. Dar timpul nu mai are răbdare. Aşa că ne adresăm direct şi fără ocolişuri, tuturor celor care pot să oprească măcelul de azi, când a mai murit un sat, pentru că noi credem că puterea şi responsabilitatea sunt împărţite între noi toţi”, arată comunicat al Romanian Business Leaders (RBL).

Oamenii de business cer ajutor preşedintelui Klaus Iohannis pentru a intermedia disensiunile între partidele politice.

“Domnule Preşedinte Iohannis, e nevoie să puneţi toate eforturile în formarea rapidă a unui Guvern stabil, care să ia măsurile de care România are nevoie. Calvarul din spitale, facturile la energie, inflaţia, educaţia lăsată de izbelişte, reforma statului, acestea sunt priorităţile românilor. E nevoie să acţionaţi ca un liant al forţelor politice, ca un facilitator care să pună înapoi, pe agenda politicienilor, agenda României”, au arătat reprezentanţii RBL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS