7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum le-a ademenit tânărul din Gorj pe cele două minore

Cum le-a ademenit tânărul din Gorj pe cele două minore

Tânărul lăsat liber de Judecătoria Novaci după ce a încercat să violeze două fete de 6 și 7 ani, le-a ademanit în grădină.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul de 27 de ani era un apropiat al familiei celor două fetițe și destul de des venea în vizită.

Familia celor două minore are în total patru copii, de 3, 5, 6 și 7 ani. Fata de 6 ani este la grădiniță, iar cea mare, de 7 ani, este elevă. Cele două s-ar fi aflat cu mama în grădină în ziua în care au avut loc faptele, dar și împreună cu bărbatul de 27 de ani.

Mama a plecat în casă, să îl culce pe copilul de 3 ani. Fetele au rămas cu vecinul lor. Acesta le-ar fi convins să se îndepărteze de casă și să mergă la o plimbare prin grădină. La un moment dat bărbatul ar fi încercat să le violeze pe cele două fete.

Acestea au scăpat, au ajuns acasă și au povestit mamei ce s-a întâmplat. Femeia a sunat la poliție, iar după audierea victimelor, s-a decis reținerea suspectului.

La audieri a fost prezent și un psiholog din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Cele două fete vor beneficia în continuare de consiliere, iar familia acestora va fi monitorizată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS