7.6 C
Craiova
duminică, 28 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat fără mască de protecție a fost dat jos din avion

Un bărbat fără mască de protecție a fost dat jos din avion

Un bărbat a fost debarcat de polițiști dintr-un avion care a plecat de la Cluj spre Londra, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție. După ce personalul de bord a eşuat în negocierile cu bărbatul, a fost chemată poliţia. Dar nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă să-şi pună masca, astfel încât bărbatul a fost dat jos din aeronavă, în aplauzele pasagerilor, conform publicației Cluj24.

  • „În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.
  • Nu eram foarte atent la ce se întampl, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: <<haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!>>.
  • Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a relatat un pasager, pentru publicația clujeană.

Nici personalul bord şi nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă pe bărbat să își pună masca, astfel încât, în cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un copil de cinci ani, împuşcat mortal în timpul...

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal...

ȘTIRI GdS